Anläggningen

Vår anläggning är öppen för såväl nybörjare som elitekipage. Vi utbildar och tränar från start. Markebäcks Gård ligger utanför Askersund i Närke, ca 5 mil söder om Örebro. I dagsläget har vi ca 25 inackorderingar,  hobby- och tävlingsryttare och unghästar på lösdrift. Är du intresserad av att stalla upp din häst hos oss, läs mer under rubriken Inackorderingar nedan.

Läs mer om vilka tränare som kommer till oss under respektive flik!

Hyr hela anläggningen!

Under åren har många klubbar hyrt vår anläggning och varit mycket nöjda med vistelsen här. Maila till Lotten på lotten@markeback.se om ni har frågor och funderingar eller om ni vill boka vår anläggning för en helg.

Tips till ridklubben - Ta med egen tränare och skapa klubb-känsla en helg!

Är du tränare? Ta med dina elever till vår anläggning för en kvällsträning, heldag eller helg. Vi har allt som behövs för både hoppning och dressyr. 

Vuxenryttare som bara vill umgås, samla ihop er till en skön helg med hästen!  

ridhus ridhus

Ridhuset erbjuder en 45x20 manege med material för allt från löshoppning till banhoppning med både grindar, plank och vattenmatta. Även åtta boxar, spolspilta och en ”lägenhet” med 14 bäddar fördelade på fyra rum, stort allrum m tv o dvd, badrum och fullt utrustat kök med bl.a. diskmaskin finns i ridhuset.

Gästrum ridhus Gästrum ridhus

Om inte åtta boxar räcker kan vi ofta ordna så att utestallet med ytterligare 10 boxar finns till förfogande. Det samma gäller med ytterligare sängplatser.